czwartek, 10 września 2015

Czym się zajmuję?

Sawadee kap, Sabaidee!


Tajska kuchnia? Powinienem raczej powiedzieć: tajska sztuka kulinarna. Podczas każdego spotkania - oficjalnego bądź nieoficjalnego, z rodziną czy znajomymi - mieszkańcy Tajlandii rytualnie zasiadają do stołu i spożywają dania najbardziej aromatycznej kuchni świata.

Tworzenie tajskich rarytasów zgodnie z oryginalnymi recepturami to moja pasja od kilkudziesięciu lat. Pracowałem w restauracjach w wielu regionach Polski i za granicą, ucząc się od prawdziwych kuchennych artystów w Tajlandii, Laosie, Niemczech i Francji. Z uznaniem o moich kulinarnych dokonaniach wyrażają się nawet najbardziej wymagający konsumenci - mogliście się o tym przekonać, oglądając jeden z popularnych kulinarnych programów telewizyjnych. 

Zawsze używam świeżych i oryginalnych produktów najwyższej jakości, sprowadzanych prosto z Tajlandii. Dzięki właściwościom tajskich owoców i warzyw posiłki są bogate w witaminy i sole mineralne, dostarczając nam sił witalnych, działając odmładzająco i regenerująco. To idealna kuchnia dla osób dbających o swoje zdrowie fizycznie i psychiczne - niskokaloryczna, dietetyczna, a zarazem kolorowa, pachnąca i niesłychanie smaczna. 

Posiłek to jednak nie tylko pyszne dania, ale również atmosfera wspólnego biesiadowania, które w Azji Południowo-Wschodniej ma niezwykłą oprawę. Z wielką przyjemnością zaprezentuję Wam ceremoniał towarzyszący uroczystym kolacjom i przyjęciom - gwarantuję niezapomniane wrażenia!


Niech Tajlandia i inne kraje Orientu zagoszczą w Waszych domach ;)


Pozdrawiam!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz